OM Digital Solutions

OLYMPUS

Älypuhelinsovellus, jossa on käteviä työkaluja, kuten kuvien siirto, kuvanmuokkaus ja kauko-ohjausOM Image Share (OI.Share) - Smartphone app

OM Image Share (OI.Share) on sovellus, jota tarvitaan OM SYSTEM -kameralla otettujen kuvien langattomaan tuontiin. Kuvien tuonnin lisäksi voit käyttää älypuhelinta etäkuvauksen kaukosäätimenä. Voit myös muokata kuvia ja lisätä otettuihin kuviin sijaintitietoja. Perusmuokkauksen, kuten valotuksen korjauksen, lisäksi kuvanmuokkaus sisältää ominaisuuksia, jotka parantavat ekspressiivisiä ominaisuuksia, esimerkiksi taidesuodin ja Color Creator. Tämä älypuhelinsovellus tekee valokuvaamisesta nautinnollisempaa ja tarjoaa uusia tapoja käyttää kameraa.

Tuo kuvat helposti älypuhelimeesi

OI.Sharen avulla voit katsella kameraan tallennettuja kuvia ja tuoda ne älypuhelimeesi. Valitse vain kuvat, jotka haluat jakaa etukäteen kamerassa (jakotilaus) ja lähetä jakotilausilmoitus älypuhelimeen. Kun kamerassa on Bluetooth- ja Wi-Fi-valmius, voit käyttää OI.Sharea itsenäisesti kuvien tuomiseen helposti.

Kun käytössä on Wi-Fi-yhteydellä varustettu kamera

Kun käytössä on Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteydellä varustettu kamera

Kaksi etäkuvaustilaa

Etäkuvauksen avulla voit tarkastella live-näkymäkuvia älypuhelimesi näytössä ja samalla suorittaa kuvaustekniikoita live-näkymässä, ja etäsulkimen avulla voit säätää kameran kuvausasetuksia samalla, kun käytät älypuhelinta sulkimen vapauttamisen aktivoimiseen.
Kun live-näkymä on käytössä, kameran asetuksia voi muuttaa älypuhelimesta.

Live-näkymä

Etäsuljin

Kameran ohjeet tarjoavat kuvaustekniikoita ja opastusvideoita

Kameran ohjeet näyttävät helposti ymmärrettävin videoin, miten voit luoda kauniin boke-efektin sekä miten taidesuodinta ja muita kuvaustekniikoita käytetään. Voit myös tarkastella kameran käyttöohjetta.

 • Tuettu vain joissain malleissa.

Helppo yhdistäminen

Yhdistä kamera ja älypuhelin yksinkertaisesti skannaamalla OI.Share-yhdistetyn kameran LCD-näytössä näkyvä QR-koodi. Muita asennustoimia ei tarvita.

 • Kamera, jonka QR-koodi skannataan, rekisteröidään sovellukseen.
 • Yhdistä toinen kamera toistamalla QR-koodin skannausvaihe.

Sijaintitietojen lisäämistoiminto

Näytä kuvat ja seurantatiedot älypuhelimessasi

Lähetä matkasi aikana kamerasi seurantatiedot Wi-Fi-yhteydellä älypuhelimeesi, ja seurantatiedot näkyvät yhdessä kuvien kanssa helppoa tunnistamista varten.

 • Videoiden ja korkeus-/syvyystietojen näyttäminen on mahdollista vain käytettäessä yhteensopivaa kameraa. Yhteensopivat kamerat: OM-D E-M1X, TG-6, TG-5, TG-Tracker, TG-870, TG-860

Lisää sijaintitiedot

Yhteensopivalla, kiinteällä Wi-Fi-yhteydellä varustetulla kameralla otettuihin kuviin voidaan lisätä sijaintitiedot siirtämällä älypuhelimella tallennettu GPS-loki kameraan.
Voit lisätä sijaintitietoja, kun kuvaat Bluetoothin kautta OM-1-kameralla.

Suositut kuvanmuokkaustoiminnot

Myös OM Workspacen toiminnot Dehaze, Clarity ja Peripheral Light Correction ovat saatavilla

Alkuperäinen kuva

Dehaze otettu käyttöön

Muut toiminnot

AllekirjoitusMerkitse kuvasi omaksesi lisäämällä siihen allekirjoitus joko käsin kirjoittamalla tai näppäilemällä. Kuvaan voi lisätä myös kameran asetustiedot.

Rajaaminen ja pyöritysRajaa kuvista lähikuvia ja pyöritä valokuvaa haluamaasi kulmaan.

Yhteensopivuus

Tuettu käyttöjärjestelmä iOS: 15.0 – 16.x / iPadOS: 15.0 – 16.x / Android: 9.0 – 13.x
Kamerat, joissa on Bluetooth- ja Wi-Fi-valmius OM-1, OM-5, OM-D E-M1X, OM-D E-M1 Mark III, OM-D E-M5 Mark III, OM-D E-M10 Mark IV, PEN E-P7, PEN E-PL10, PEN E-PL9, Tough TG-7
Kamerat, joissa on Wi-Fi-valmius OM-D E-M1 Mark II, OM-D E-M1, OM-D E-M5 Mark II, OM-D E-M10 Mark III/S, OM-D E-M10 Mark II, OM-D E-M10, PEN-F, PEN E-P5, PEN E-PL8, PEN E-PL7, Tough TG-6, Tough TG-5, Stylus TG-4 Tough, Stylus TG-Tracker, Stylus TG-3 Tough, Stylus TG-870 Tough, Stylus TG-860 Tough, Stylus 1s, Stylus 1, Stylus SH-3, Stylus SH-2, Stylus SH-1
 • Tämä sovellus ei välttämättä toimi kaikissa älypuhelimissa ja tableteissa. Saatavilla olevat toiminnot saattavat erota kameran mukaan.
 • Wi-Fi on Wi-Fi Alliancen rekisteröity tavaramerkki.
 • Wi-Fi CERTIFIED -logo on Wi-Fi Alliancen sertifiointimerkki.
 • Bluetooth -sanamerkki ja logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja kaikki OM Digital Solutions CORPORATIONIN tällaisten merkkien käytöt ovat lisenssinalaisia.
 • iOS on Cisco Systems, Inc:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa.
 • iPadOS on Apple Inc:n tavaramerkki.
 • App Store on Apple Inc:n palvelumerkki.
 • Android ja Google Play ovat Google Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
 • QR Code on Denso Wave Inc. ‑yhtiön tavaramerkki.
 • ART FILTER on OM Digital Solutions Corporationin tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki.
 • Kuvat on tarkoitettu vain viitteeksi.
 • Monitorissa olevat näyttökuvat ovat yhdistelmäkuvia.
 • Teknisiä tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.